Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Dan Podaru

Dan Podaru

S-a nascut la Bucureşti pe 2 iulie 1972 pe "celebra" stradă Popa Nan. A absolvit liceul "Iulia Haşdeu", având fericita ocazie ca în clasele 11 si 12 să fie singurul baiat într-o clasă cu peste 30 de fete. Dupa grele încercări şi lupte, în 1995 termină cursurile facultăţii "Şcoala Superioară de Jurnalistică". Primele poezii le-a scris în anul 1986 şi s-a încăpăţânat să continue, neoprindu-se până astăzi. Poeziile i-au fost publicate pentru prima oară în 1990 în suplimentul literar artistic al ziarului "Tineretul Liber".

Prima experienţă în domeniul presei a cunoscut-o tot în anul 1990, când, alături de o echipa formată din prieteni si cunoscuţi, a participat la crearea ziarului "Piaţa Universiţătii". Din 1996 pană în 2001, a colaborat la realizarea ziarului "România Liberă News Time", condus în acea perioadă de bunul său prieten, Adrian Ghiolduş.

Din 1995 pană în 2001, se dedică trup şi suflet lumii modeling-ului, aducând în România (alături de o echipă formată din prieteni) celebrele agenţii Metropolitan Models Management şi Next Models Management. Pe scurt, acesta este personajul care astăzi vă dedică vouă, tuturor, volumul de poezie online "Aproape Dragoste".

Link-uri autor:

Facebook Website

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!