Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.

Politica de confidențialitate

Cine suntem?
ATOTIE SRL, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J32/1465/2019, având cod unic de înregistrare fiscală 41417774, este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online, produse din categoriile cărți, jucării, papetărie.

Ce sunt datele personale?
Date personale înseamnă orice date sau informații care ne ajută să vă putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tău) sau indirect (de exemplu, profilul pe care îl creăm pentru a-ți transmite oferte personalizate).

Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal și punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.

Prelucrăm numele și prenumele dumneavoastră, domiciliul, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru crearea contului tău de client, logarea în contul de client, efectuarea de cumpărături în Magazinul Online, plata cumpărăturilor/restituirea plății în caz de retur de produs/anulare comandă, livrarea produselor către tine, asistență și suport clienți, campanii promoționale, concursuri, promoții sau tombole.

Nu prelucrăm date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

Beneficiați de dreptul de acces si rectificare cu privire la datele pe care ni le furnizați; aveți dreptul să limitați prelucrarea realizată de noi și chiar să solicitați ștergerea datelor.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!