Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-20%
Tarotul iubirii

Tarotul iubirii

Stoc epuizat
40,00 lei (-20%) 32,00 lei

Joc divinatoriu care îți oferă o ghidare divin inspirată în cadrul relațiilor de iubire.

A afla daca suntem iubiti, daca suntem capabili sa cucerim inima fiintei iubite sau, la fel de bine, daca va dainui relatia noastra deja existenta, sunt intrebari care ne preocupa pe toti.

Cod produs: 978-973-99411-0-1 Editura: Ganesha - Lambodar

Cine nu isi doreste sa stie daca ii va fi pe plac fiintei de care se simte atras, daca va fi capabil sa depaseasca o despartire sau daca iubirea pasionala pe care o traieste va fi de durata?

Tarotul unic pe care ti-l oferim in aceasta frumoasa cutie este cea mai buna modalitate pentru a obtine raspunsuri la toate aceste intrebari si... la multe altele: cu ajutorul explicatiilor si al modelelor de etalare a arcanelor de tarot pe care ti le punem la dispozitie prin aceasta carte, vei putea avea o experienta divinatorie care iti va revela starea ta sentimentala actuala si viitoare.

Cutia contine o brosura + un set cu 22 de lamele: cu ajutorul explicatiilor si al modelelor de etalare a arcanelor de tarot pe care ti le punem la dispozitie prin aceasta carte, vei putea avea o experienta divinatorie care iti va revela starea ta sentimentala actuala si viitoare.

Data apariției (RO): 2013
Nr. pagini: 22 lamele + broşură (96 pagini)
Format: 11 x 12 x 4 cm
Ambalaj: Cutie

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie