Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-20%
Tantra - Darul nebanuit pentru femei

Tantra - Darul nebanuit pentru femei

Georgiana Danet
Stoc epuizat
40,00 lei (-20%) 32,00 lei

Această carte se bazează pe experiența personală a autoarei, și pe rezultatele spirituale obținute prin practica perseverentă a metodelor expuse în lucrarea de față.

Cod produs: 978-606-8742-66-3 Editura: Ganesha - Lambodar

Femeia prezintă în ființa ei misterul eternului feminin, care este o taină pe care marii inițiați au cunoscut-o. Întreaga creație în totalitatea ei este în realitate manifestarea eternului feminin, pentru că de fapt DUMNEZEU își exprimă doar voința Sa determinatoare și atotputernică, iar cea care creează totul, exprimând voința sa atotputernică, este natura Sa feminină MAHASHAKTI sau PRAKRITI, iar Voința Lui DUMNEZEU este una dintre ipostazele lui PURUSHA. Așadar, fiecare femeie conține în natura ei intimă acest mister copleșitor care este misterul eternului feminin.

„În timp ce realizam LAYA YOGA cu prima MANTRA am intrat spontan într-o stare copleșitoare de vid beatific.

În această stare conștiința mea era perfect tăcută. Mă aflam într-o experiență plină de luciditate maximă, iar sunetul tainic al MANTRA-ei era atât de puternic, care analogic vorbind se asemăna cu sirena dată la maxim a unei ambulanțe ce se auzea în interiorul craniului meu.

Acest sunet euforic chiar dacă era extraordinar de intens nu mă deranja deloc, ba dimpotrivă îmi inducea o stare spirituală cu totul extraordinară. La scurt timp după aceea am simțit cum din centrul subtil de forță MULADHARA CHAKRA se trezește și apoi ascensionează o energie benefică imensă (KUNDALINI SHAKTI) care a început să urce de-a lungul coloanei vertebrale prin SUSHUMNA NADI, iar această ascensiune se realiza progresiv dar cu o forță colosală, imobilizându-mă pur și simplu complet. Am simțit atunci energia dumnezeiască KUNDALINI SHAKTI ca pe o continuă mișcare ascendentă a unei energii formidabile intense generatoare de plăcere extraordinar de rafinată ce urca prin SUSHUMNA NADI și îmi conferea o stare de beție beatifică ce era dublată de o fericire îmbătătoare fără obiect. Conștiința mea era tăcută. Aura corpului meu astral se expansionase în nemărginire. Trăiam în simultaneitate o stare benefică de transă ce era indescriptibilă în cuvinte. Simțeam fericirea dumnezeiască întocmai ca niște implozii lăuntrice generatoare de paradisiacă plăcere în inimă ce se manifestau întocmai precum niște valuri concentrice ce se expansionau cu o foarte mare finețe. Experimentam în simultaneitate delicatețea îmbrățișării lui Dumnezeu și o stare de rafinament indescriptibilă. Eram extraordinar de fericită, dincolo de cuvinte și trăiam îmbrățișarea tăcută a lui Dumnezeu. Iubeam tot ceea ce intra atunci în câmpuldilatat al conștiinței mele. Aceasta era totodată o inefabilă poveste de dragoste încărcată de tandrețe și poezie ce se înfiripase între mine și EL (Dumnezeu).”

Autor: Georgiana Danet
Data apariției (RO): 2019
Nr. pagini: 400
Format: 14,5 x 21 cm
Copertă: Necartonată

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie