Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-20%
Mierea Proprietati si utilizari

Mierea - Proprietati si utilizari

Daniela Guaiti
În Stoc
38,44 lei (-20%) 30,75 lei

În această carte sunt prezentate varietăţile de miere, cu precădere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele româneşti cele mai apreciate.

Cod produs: 978-606-852-702-4 Editura: Casa

Uşor digerabilă, gustoasă şi sănătoasă, bogată în proprietăţi curative, mierea este redescoperită în prezent ca aliment complex şi ca intensitate a gustului. Ea este consumată de cei care apreciază alimentele simple şi autentice, dar şi de cei care au nevoie de diete speciale.

În această carte sunt prezentate varietăţile de miere, cu precădere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele româneşti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizării mierii în bucătărie şi în cosmetică. Astfel, în capitolul „Mierea ca elixir” cititorilor le sunt dezvăluite numeroase reţete de dulciuri şi băuturi  sănătoase, uşor de realizat şi la îndemâna oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un număr impresionant de reţete de mâncăruri sărate,  toate având la bază mierea, această adevărată „minune a naturii".

Autor: Daniela Guaiti
Anul apariției (RO): 2013
Anul primei publicări: 2008
Nr. pagini: 135
Format: 16,5 x 23,5 cm
Copertă: Necartonată
Colecție: Cămara bunicii
Titlu original: Usi e proprietà del miele. Salute dalle api

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie