Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-25%
Matricea divina

Matricea divina

Gregg Braden
Stoc epuizat
23,00 lei (-25%) 17,25 lei

Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre ‑ şi că ceea ce am crezut odată este pe cale să se schimbe!

Cod produs: 9789737978998 Editura: For You Rasfoieste:

Un pod ce leagă timpul, spaţiul, miracolele şi credinţele

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică?

Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care „este”, pur şi simplu. În acest incubator cuantic al realităţii, totul este posibil.

În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această „matrice” este locul în care îşi au începutul ADN‑ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck – Matricea Divină – este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda – în lumea noastră – a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.

Pentru a dezlănţui puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet până la textele uitate care au fost cenzurate de Biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne‑a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi el este validat de descoperirile ştiinţei.

În această carte care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi poveşti bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre ‑ şi că ceea ce am crezut odată este pe cale să se schimbe!

Autor: Gregg Braden
Data apariției (RO): 2007
Data primei publicări: 1 Dec. 2006
Nr. pagini: 286
Format: 14 x 20 cm
Copertă: Necartonată
Colecție: Gregg Braden
Titlu original: The Divine Matrix: Bridging Time, Space, Miracles, and Belief
Traducător: Laura Cristiana

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie