Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-30%
Cabala Revelata

Cabala Revelata

Michael Laitman
Stoc epuizat
25,00 lei (-30%) 17,50 lei

Această carte vă prezintă adevărata poveste a Cabalei: cum a început, cum a evoluat şi modul în care ne îndrumă pe noi toţi, ajutându-ne să trăim în pace şi să prosperăm în incertitudinea lumii de azi.

Cod produs: 978-606-94081-0-0 Editura: Ari

Ghidul personal pentru o viata mai linistita.

Am decis să scriu Cabala Revelată. Ghidul personal pentru o viaţă mai liniştită pentru a prezenta Cabala ca pe o sursă a înţelepciunii vieţii, ale cărei merite au fost demonstrate de-a lungul a mii de ani. De fapt, atât din punct de vedere spiritual, cât şi ca ghid practic pentru viaţă, Cabala este mai relevantă astăzi decât oricând. Această carte vă prezintă adevărata poveste a Cabalei: cum a început, cum a evoluat şi modul în care ne îndrumă pe noi toţi, ajutându-ne să trăim în pace şi să prosperăm în incertitudinea lumii de azi.

Cabala Revelată” îşi îndreaptă atenţia, de asemenea, asupra „călătoriei“ personale pe care sunteţi gata să o începeţi, o călătorie despre descoperirea vieţii şi a locului vostru în univers. Am expus povestea Cabalei într-un stil simplu şi clar, deoarece îmi doresc să vă bucuraţi de această carte la fel de mult cât m-am bucurat eu să o scriu. Şi dacă această carte aduce încredere şi confort în viaţa voastră, precum şi o întrezărire a eternităţii, eu voi fi răsplătit pe deplin. — Michael Laitman

„Dr. Michael Laitman este o personalitate unică şi fascinantă: un talentat om de ştiinţă care a realizat o sinteză clară a ştiinţei şi a Cabalei.“ — Daniel Matt, autor al cărţilor Dumnezeu & Big Bangul, Descoperind armonia dintre ştiinţă & spiritualitate şi Zohar: Comentarii & explicaţii.

Din introducere: „Nu numai că autorul este un foarte drag prieten al meu, ci, în opinia mea, el este cel mai mare Cabalist în viaţă, un reprezentant autentic al unei înţelepciuni care a fost secretă timp de două milenii.“ — Profesor Ervin Laszlo, autor a 72 de cărţi, incluzând Punctul haosului şi Ştiinţa şi Câmpul Akashic, O teorie integrală a tuturor lucrurilor.

Autor: Michael Laitman
Data apariției (RO): 2016
Data primei publicări: 17 Noi. 2016
Nr. pagini: 166
Format: 15 x 21 cm
Copertă: Necartonată
Titlu original: Kabbalah Revealed: The Ordinary Person's Guide to a More Peaceful Life
Traducător: Mirela Simionescu

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie