Livrare 13,90 lei și gratuit în Sibiu.
Mantak Chia

Mantak Chia

Maestrul Mantak Chia (n. 1944, Bangkok, Thailanda) este un maestru taoist thailandez de origine chineză, creatorul sistemului Universal Healing Tao și unul din cei mai activi promotori ai Taoismului și tehnicilor taoiste în lumea occidentală. Este creatorul centrului de antrenament și tratament Tao Garden Health Spa and Resort de lângă orașul Chiang Mai din Thailanda, unde vizitatori din întreaga lume pot învăța tehnicile de Qigong și Tai Chi și pot beneficia de expertiza unei echipe de medici chinezi și occidentali, cât și de o gamă largă de tratamente și activități de relaxare.

Împreună cu echipa de instructori seniori, maestrul Mantak Chia oferă cursuri de Chi Kung, Tai Chi și meditații vindecătoare taoiste atât pentru începatori cât si pentru cei car vor sa devina instructori Universal Tao, acest sistem numărând peste 1500 de instructori pe toate continentele lumii. În România sunt peste 30 de instructori Universal Tao în diferite orașe.

A scris până acum 21 de cărți Universal Tao și estimează că va fi nevoie de 25 pentru a transmite întreaga învățătură a sistemului. În iunie 1990, la o cină în San Francisco a primit de la Congresul Internațional de Medicină Chineză distincția de "Maestru Qigong al anului", fiind primul destinatar al acestui premiu anual.

În decembrie 2000 au fost terminate lucrările la Tao Garden Health Resort și Centrul de antrenament Universal Tao.

De acest autor: