Livrare 13,90 lei și gratuit în Sibiu.
Joseph Murphy

Joseph Murphy

A schimbat viața a milioane de oameni din întreaga lume. A scris, a predat, a consiliat și a susținut prelegeri, precum și un program zilnic la radio. A scris peste 30 de cărți, care au ajuns pe toate continentele.

Este o figură majoră în mișcarea de dezvoltare a potențialului uman și i-a inspirat pe mulți autori și oratori motivaționali de succes.

În cărțile și conferințele sale, el subliniază modul în care oamenii cu care a lucrat și-au îmbunătățit radical viața prin aplicarea în practică a ideilor sale și ne îndeamnă pe toți să ne descoperim resursele pozitive și potențialul de evoluție cu care ne-am născut.

„Oamenii de știință ne informează că ne construim un corp nou la fiecare 11 luni, deci vârsta ta e de 11 luni din punct de vedere fizic. Dacă îți construiești din nou defecte în corp prin gânduri de teamă, furie, gelozie sau invidie, nu ești decât tu vinovat! Ești suma tuturor gândurilor tale! Poți să nu mai nutrești mereu gânduri și proiecții negative. Singura modalitate de a scăpa de întuneric e cu ajutorul luminii; singura cale de a învinge frigul e să te folosești de căldură; unica șansă de a trece peste gândurile negative e să le înlocuiești cu gânduri pozitive. Afirmă lucruri bune, iar cele rele vor dispărea.“

De acest autor: