Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Daniel Mitel

Daniel Mitel

Este un Maestru călător mondial ce-i ajută pe oameni să-şi înţeleagă conexiunea intimă cu Sinele Interior. El este prima persoană din lume (în epoca modernă) care explică şi defineşte originea străvechiului sistem al Imageriei Inimii. Prin activitatea sa, prin atelierele şi conferinţele susţinute pe teme de spiritualitate, Daniel a schimbat vieţile a mii de oameni.

Îmbunătăţindu-şi practica sub ocrotirea Marilor Maeştri Lama tibetani, Daniel a lucrat şi cu un grup de maeştri spirituali foarte cunoscuţi, provenind din diferite şcoli de meditaţie (Osho, Dalai Lama, Mari Maeştri Kriya Yoga, Ana Pricop, Di Yu Ming, Drunvalo Melchizedek, Anastasia), care îşi învaţă discipolii să fie în Inimă. Din 1996, Daniel susţine pe tot globul sesiuni de Imageria Inimii.

După câţiva ani petrecuţi în meditaţie în nordul Tibetului, el a creat, în 1999, Şcoala Inimii. De asemenea, a creat Şcoala de Meditaţie și susţine trei workshopuri extrem de importante: „Kriya Yoga (Respiraţia Spinală)”, „Trezirea Inimii Iluminate” şi „Călătorii în inimă”.

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!