Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Corina Ozon

Corina Ozon

Corina Ozon este absolventă a Facultății de Filologie, sectia română-franceză, Universitatea Timișoara, și a Facultății de Jurnalism și Știintele Comunicării, Universitatea București. În prezent, este doctorandă în cotutelă la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București  și la CTS-IARSIC, CORHIS EA 7400, la Universitatea Paul Valéry Montpellier (Franța). A publicat nouă cărți la Editura Herg Benet (Seria „Amanții”- cinci volume, 2014-2018, volumul de proză scurtă „Până când mă voi vindeca de tine”, 2016, romanul „Tentații”, 2016, romanul „Codul lui Zoran”, 2018, „Dincolo de furtună” , 2019) și una la Editura Univers („Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, 2017).

A fost desemnată de către Revista Capital în Top 100 femei de succes pe anul 2017. Iar în 2018 a fost nominalizată la Public Relations Professional of the Year la Gala PR Award.

„Timişoreancă adoptată cu dragoste de Bucureşti, Corina Ozon are 10 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă şi televiziune, şi un update de 2 ani în producţie TV. Convertită de alţi 10 ani la PR&Comunicare, pe care le gestionează în prezent la CN Imprimeria Naţională SA. Absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, şi mamă de studentă, Iulia, sunt cele două lucruri cu care se mândreşte cel mai mult, alături de reușitele din plan literar.

În 2014, debutează cu romanul „Zilele amanţilor“ (ed. Herg Benet), carte începută pe blogul personal, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod o nouă continuare. În scurt timp, romanul a avut un succes fenomenal, devenind un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare și motiv pentru propriile întâlniri ale fanilor, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte. În 2015, romanul are parte de două continuări, „Nopțile amanților“ și „Amanții 3.0“ (ed. Herg Benet), receptate de către public la același nivel de entuziasm și intrând și ele în topurile de vânzări ale librăriilor. Campania de promovare a trilogiei Amanții a fost recompensată cu Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015.

Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, reprezentat în online de site-ul dupa35.com, al cărui concept se află la baza povestirilor din volumul „Până când mă voi vindeca de tine“.” (Prezentare autor, editura Herg Benet)

  • În octombrie, 2017, publică și lansează cartea „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, la Editura Univers.
  • În iunie, 2018, lansează un nou roman, „Codul lui Zoran”, într-un registru diferit, care ajunge rapid la inimile cititorilor.
  • Pe 23 octombrie 2018, lansează romanul „Codul lui Zoran” la ICR Viena, eveniment organizat de Asociația „Mihai Eminescu” Viena.
  • La sfârșitul lunii octombrie 2018 publică cea de-a cincea carte din Seria „Amanții”- „Drumurile amanților”, la Editura Herg Benet.
  • În luna octombrie 2019 apare romanul „Dincolo de furtună”, după o poveste reală, lansat la Târgul de carte Gaudeamus 2019.

Link-uri autor:

Facebook Website

Momentan nu există niciun produs al acestui autor.

Continuă

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!