Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Ciprian Ciuclea

Ciprian Ciuclea

(n. 1976 la Timisoara)

Este un artist vizual din Bucuresti. Este interesat de proiecte interdisciplinare care se concentrează în principal pe trăsăturile conceptuale ale recepției. Temele pe care le explorează sunt strâns legate de aspectele sociale ale comunicării, interpretarea mesajelor, astrofizica și fizica teoretică, contemplarea și supravegherea, puse în relație cu aspectele științifice ale existenței umane.

A jexpus în întreaga lume, inclusiv Muzeul de Artă Modernă Saitama (JP), Engramme, Quebec (CAN), Platforma-Muzeul Național de Artă Contemporană București (RO), Muzeul Național Brukenthal, Sibiu (RO), Palatul D. Manuel, Evora (PT). ) sau spații alternative precum Hospital de Santiago, Cuenca (ES), Forte Marghera, Veneția (IT).

Este președintele Asociației Proiect Experimental pentru Artă Contemporană și membru fondator al Societății Române de Oftalmogenetică - SROGEN. Între 2000-2017 a fost directorul IEEB (International Experimental Engraving Biennial din București). Este doctor în arte vizuale la Universitatea Națională de Arte din București.

Link-uri autor:

Facebook Instagram Website

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!