Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Chico Xavier

Chico Xavier

Francisco Candido Xavier s-a născut pe 2 aprilie 1910 în orașul Pedro Leopoldo, Brazilia, unde a trăit până în decembrie 1958, când s-a mutat la Uberaba, în statul Minas Gerais.

A lucrat neobosit ca medium și a devenit cunoscut ca cel mai devotat lucrător în domeniul Spiritismului creștin, angrenat în activitatea mediumnică, în plus față de devoțiunea sa față de asistența socială și spirituală, precum și față de evoluția ființei umane. Datorită devoțiunii sale față de asistența gratuită acordată celor nevoiași, Chico Xavier a fost omagiat atât de către publicul larg, cât și de agențiile publice, și i-a fost acordat în anul 2000 titlul de „Cetățeanul secolului XX”, ca urmare a unui vot realizat în statul Minas. De asemenea, a fost nominalizat de mai mult de zece milioane de oameni, în anul 1981, pentru Premiul Nobel pentru Pace.

Chico a părăsit planul fizic pe 30 iunie 2002, lăsând în urmă o viață exemplară de iubire față de toți semenii săi.

Cunoscut sub numele de Chico Xavier este cel mai mare medium al secolului XX şi s-ar putea adăuga că este un om sfânt... A fost mereu umil, nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a avut relaţii amoroase, și-a petrecut aproape tot timpul rugându-se la Dumnezeu. El a trăit modest, în ciuda faptului că a vândut mai mult de 50 de milioane de cărţi pe care le-a scris sub dicteu inspirat de diferite entităţi superioare.

A scris cu ochii închişi, prin dicteu şi scriere automată, peste 400 de cărţi (o dată a scris astfel chiar două cărţi, în două zile). Scria uneori în limbi pe care nu le cunoştea. O dată a scris invers, precum Leonardo da Vinci, fiind necesară o oglindă pentru a vedea textul normal. A fost invitat la posturile naţionale braziliene şi le-a dovedit jurnaliştilor şi detractorilor talentul său uimitor de mesager al lumilor invizibile. A fost văzut în două locuri în acelaşi timp (bilocaţie), pe scurt, o personalitate cu totul aparte.

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!