Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Cecelia Ahern

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern (n. 1981) este o autoare irlandeză născută în Dublin, care a reușit să facă din fiecare roman pe care l-a scris un bestseller internațional. A studiat jurnalism și comunicare la Colegiul Griffith din Dublin. După absolvire, în loc să pornească în căutarea primului ei job în domeniu, scria deja primele capitole din ceea ce avea să devină fenomenul P.S. Te iubesc. În scurt timp de la lansare (2004), romanul a devenit bestseller în Marea Britanie, Statele Unite, Germania și Olanda, iar în 2007 a fost ecranizat cu Hilary Swank și Gerard Butler în rolurile principale. Ulterior, a fost tradus în 47 de țări.

Următoarele romane au fost la fel de bine primite, fiind traduse în peste 50 de țări și vândute în peste 25 de milioane de exemplare. În 2014, personajele Ceceliei Ahern s-au reîntors la Hollywood odată cu apariția filmului „Love, Rosie“, inspirat de romanul Suflete pereche. Tot în 2014, după 8 nominalizări, a câștigat premiul Irish Book Award for Most Popular Fiction pentru romanul Anul în care te-am întâlnit.

De un mare succes s-au bucurat și seria de romane Young Adult Defecți și volumul de proză scurtă ROAR. 30 de femei. 30 de povești. Prin Post-Scriptum (2019), apărut la 15 ani de la prima ediție a bestsellerului P.S. Te iubesc (2004), autoarea le-a oferit cititorilor mult așteptata continuare a romanului ei de debut.

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!