Livrare 13,90 lei și gratuit în Sibiu.
Caroline Taggart

Caroline Taggart

S-a născut la Londra din părinți scoțieni, și-a petrecut copilăria în Noua Zeelandă și a studiat la Universitatea din Sheffield.

Nehotărâtă o vreme, acum trăiește de douăzeci și cinci de ani în Pimlico și se consideră londoneză, dar continuă să schimbe peisajul ori de câte ori dorește, mai ales în timpul sezonului de rugby.

Lucrează în domeniul editorial de aproape treizeci de ani, în ultimii optsprezece fiind editor independent de non-ficțiune. A editat nenumărate titluri de istorie naturală, în mod special cărțile din seria Jonathan Scott’s Big Cat Diary (Jurnalul felinelor mari, Jonathan Scott) și seria ecranizată de BBC Walking with Dinosaurs, dar și cărți de grădinărit, de bucate, sănătate, magie, muzică pop, despre Blitz, debarcările aliaților din timpul războiului, lucrările Camerei Comunelor și limba engleză. A mai scris și un manual pentru studenți și o enciclopedie a câinilor și este editor al Writer’s Market UK din 2009. A uitat cel puțin nouăzeci la sută din tot ceea ce a știut vreodată despre oricare dintre aceste subiecte, ceea ce o face să fie persoana ideală care să scrie această carte.

De acest autor: