Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Bodil Jane (ilustrator)

Bodil Jane (ilustrator)

Jane este o ilustratoare și artistă originară din Amsterdam, Olanda. S-a născut în 1990 și și-a petrecut copilăria într-o familie creativă, cu o mamă designer de modă și un tată fotograf.

După ce a absolvit Școala de Artă din Amsterdam, Bodil Jane și-a început cariera ca ilustratoare și designer grafică. A devenit cunoscută pentru stilul său vibrant și detaliat, care se inspiră din natură, feminitate și cultura populară.

Bodil Jane a colaborat cu clienți din diverse domenii, inclusiv  din publicitate. A creat ilustrații pentru publicații de renume, cum ar fi The New Yorker, The Guardian și The Washington Post. De asemenea, a realizat ilustrații pentru diverse campanii de publicitate și pentru branduri precum Adidas, Fossil și L'Occitane.

Pe lângă ilustrație, Bodil Jane este și artist vizual, lucrând cu diverse tehnici și materiale, cum ar fi acuarela și ceramica. A expus lucrările sale în mai multe galerii din Europa și Statele Unite ale Americii.

Bodil Jane a fost premiată și distinsă pentru munca sa, inclusiv cu premiul Gold Medal la Society of Illustrators New York în 2017 și premiul Overall Professional Winner la World Illustration Awards în 2019.

În prezent, Bodil Jane locuiește și lucrează în Amsterdam, continuând să creeze ilustrații și lucrări de artă originale, inspirate de lumea înconjurătoare și de propria imaginație.

Link-uri autor:

Facebook Twitter Instagram Website

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!