Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
Barbara de Angelis

Barbara de Angelis

Dr. Barbara De Angelis este profesor transformațional, misiunea ei fiind aceea de a-i ajuta pe oameni să „treacă pragul către o mai mare conștientizare, vindecare și revelație”

Dr. Barbara De Angelis este unul dintre cei mai influenți profesori contemporani din domeniul transformării personale și spirituale. Ca renumit autor, speaker și personalitate media, ea a fost printre primele persoane care au ajutat la popularizarea mișcării de self-help din anii '80. Dr. De Angelis a scris 14 cărți care au fost vândute în peste zece milioane de exemplare și au fost traduse în 25 de limbi, patru dintre ele devenind bestselleruri. A avut propriile emisiuni tv pe posturile CNN, CBS și PBS, a fost invitată frecvent la emisiunile The Oprah Winfrey Show, The TODAY Show și Good Morning America. A fost creatorul și producătorul publireportajului premiat „Making Love Work” („Să faci dragostea să funcționeze”), care a fost vizionat de sute de milioane de oameni din întreaga lume și s-a bucurat de un mare succes.

Dr. De Angelis este președinta Shakti Communications, companie a cărei misiune este aceea de a transmite lumii mesaje iluminate prin intermediul lucrărilor sale. Ea ține seminarii, cursuri online și programe de training pentru toți cei care vor să trăiască o viață plină de măiestrie, împlinire și libertate. Dr. De Angelis este rezidentă în Santa Barbara, California.

Link-uri autor:

Goodreads Website

De acest autor:

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter si fii primul care afla noutatile noastre! Colectii noi, oferte exclusive!