Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-25%
DVD
Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem

Jack Canfield, Pamela Bruner
Stoc epuizat
38,50 lei (-25%) 28,87 lei

„Tapping” este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Este o metodă de vindecare ce constă în tapotarea (percutarea) unor puncte de pe meridianele energetice, pentru a debloca blocajele energetice existente acolo şi pentru a face ca energia să circule liber prin organism.

Cod produs: 978-606-639-082-8 Editura: For You

Cum să depăşim orice obstacole şi să obţinem rezultate maxime

„Tapping” este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Este o metodă de vindecare ce constă în tapotarea (percutarea) unor puncte de pe meridianele energetice, pentru a debloca blocajele energetice existente acolo şi pentru a face ca energia să circule liber prin organism. Atunci când aceste tapotări sunt însoţite şi de rostirea unor afirmaţii, eficienţa lor creşte, deoarece se lucrează din două direcţii asupra subconştientului, aducând la suprafaţă problemele, anulându-le şi punând în locul lor seminţele viitoarelor succese pe toate planurile existenţei.

Pentru realizarea cărţii Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem s-au asociat două personalități ale domeniului: Jack Canfield, cunoscut publicului român pentru celebra serie Supă de pui pentru suflet şi pentru alte bestselleruri despre succes, şi Pamela Bruner, expertă în tehnicile de eliberare emoţională.

Tehnica este explicată şi ilustrată prin numeroase exemple şi exerciţii, într-o carte de 350 pagini cu DVD subtitrat în română.

Autor: Jack Canfield, Pamela Bruner
Data apariției (RO): 2015
Data primei publicări: 1 Ian. 2012
Nr. pagini: 348 (+ DVD)
Format: 14 x 20 cm
Copertă: Necartonată
Titlu original: Tapping Into Ultimate Success

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie