Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-25%
Prin timp spre vindecare

Prin timp spre vindecare

Brian Weiss
Stoc epuizat
25,00 lei (-25%) 18,75 lei

Cartea aruncă o nouă lumină asupra potenţialului extraordinar al terapiei prin regresie în vieţi anterioare.

Cod produs: 978-606-639-048-4 Editura: For You

Descoperă puterea terapiei prin regresie hipnotică, pentru a şterge traume şi a transforma mintea, trupul şi relaţiile

Cartea aruncă o nouă lumină asupra potenţialului extraordinar al terapiei prin regresie în vieţi anterioare și este scrisă de autorul lucrării „Multe vieţi, mulţi maeştri”.

Brian Weiss a avut un succes răsunător cu cercetările sale în domeniul terapiei prin regresie, în cartea Multe vieţi, mulţi maeştri. Acum, pe baza experienţei sale clinice extensive, el dezvoltă tehnicile psihoterapeutice testate de timp, dezvăluind modul în care regresia în vieţi anterioare oferă cadrul necesar pentru vindecarea minţii, a corpului şi a sufletului. Folosind studii de caz grăitoare, Dr. Weiss demonstrează modul în care terapia prin regresie poate să vindece suferinţa profundă, să creeze relaţii mai pline de iubire şi să dezvăluie talente ascunse. În cele din urmă, el arată cum experienţele din apropierea morţii şi cele de extracorporalizare confirmă existenţa vieţilor anterioare. Dr. Weiss include propriile sale tehnici de hipnoză profesională, de vis-amintire, de meditaţie şi de păstrare a unui jurnal pentru rememorarea în siguranţă a vieţilor anterioare, la domiciliu.

Fascinantă şi provocatoare, cartea Prin timp, spre vindecare ne arată cum să ne ajutăm pe noi înşine pentru a trăi vieţi sănătoase şi productive, cu ajutorul siguranţei oferite de cunoaşterea faptului că moartea nu înseamnă sfârşitul şi că porţile spre vindecare şi unitate se găsesc în interiorul nostru.

Autor: Brian Weiss
Data apariției (RO): 1992
Nr. pagini: 224
Format: 14 x 20 cm
Copertă: Necartonată
Titlu original: Through Time Into Healing

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie