Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-25%
Micul imbatabil - Invat sa scriu - Cifre si numere

Micul imbatabil - Invat sa scriu - Cifre si numere

Stoc epuizat
23,00 lei (-25%) 17,25 lei

Acest „Micul imbatabil”, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 4-6 ani, învățându-i să scrie CIFRE și NUMERE.

Cod produs: 978-606-683-065-2 Editura: Didactica Publishing House

Acest „Micul imbatabil”, este un joc educațional, în forma unor Cărți Evantai, care dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 4-6 ani, învățându-i să scrie CIFRE și NUMERE. Conține 28 fișe refolosibile și o carioca specială pentru scriere. Astfel, micuții pot scrie și desena de câte ori doresc, deoarece fișele permit o ștergere facilă, cu un material textil. Acest sistem de lucru permite micuților să învete din greșeli, să vadă progresul realizat, să păstreze cea mai buna realizare a lor. Pentru că are formatul unui joc, copii nu realizează că se pregătesc pentru școală. Ei cred că totul este o joaca și se distrează învățând!

Cărțile Evantai „Micul imbatabil” întăresc legătura părinte-copil, facilitează învățarea și comunicarea, elimină momentele de plictiseală și dezvolta inteligența emoționala a micuților.

Data apariției (RO): 2013
Nr. pagini: 28 (fișe refolosibile)
Format: Carte evantai: 10 x 23 cm
Copertă: Necartonată
Ambalaj: Plic transparent
Colecție: Micul imbatabil
Vârstă recomandată: + 4 ani

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie