Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-25%
E2

E2

Pam Grout
Stoc epuizat
24,00 lei (-25%) 18,00 lei

Nouă experimente cu energie, pe care le puteţi face singuri şi care demonstrează că gândurile voastre sunt cele care vă creează realitatea.

Cod produs: 978-606-639-087-3 Editura: For You Rasfoieste:

Nouă experimente cu energie, pe care le puteţi face singuri şi care demonstrează că gândurile voastre sunt cele care vă creează realitatea

Titlul, E2, este o parafrază a celebrei ecuaţii a lui Einstein, însă cartea nu este un text despre fizică, ci un text de metafizică aplicată într-un mod amuzant. Mai precis, cartea descrie nouă experimente, pe care să le faceţi singuri – fără niciun cost – şi care vă vor deschide minţile şi vă vor bucura sufletele.

Autoarea, Pam Grout, a găsit ecuaţia perfectă de realizare a cărţii – doze bine echilibrate de umor, ironie de sine, prezentări de momente inedite şi mai puţin ştiute din viaţa ei şi din viaţa unor celebrităţi – toate ilustrând ideea că gândurile nostre sunt cele care ne creează realitatea, prin urmare, de noi depinde dacă viaţa noastră este frumoasă sau tristă.

Este o lectură fascinantă, amuzantă, uşoară şi un cadou frumos pe care să îl faceţi celor dragi. Se vor amuza când vor citi şi când vă vor povesti experimentele.

Vă lansăm provocarea pe care a lansat-o şi autoarea: după ce faceţi experimentele, care sunt uşoare, amuzante şi din care veţi învăţa multe, aşteptăm să vă scrieţi impresiile pe site, în rubrica de recenzii aferentă acestei cărţi.

Autor: Pam Grout
Data apariției (RO): 2015
Data primei publicări: 28 Ian. 2013
Nr. pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Copertă: Necartonată
Titlu original: E-Squared: Nine Do-It-Yourself Energy Experiments That Prove Your Thoughts Create Your Reality

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie