Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-25%
Drumul spre acasa

Drumul spre acasa

Lee Carroll
Stoc epuizat
24,00 lei (-25%) 18,00 lei

Această parabolă fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obişnuit, care s-a născut în Minnesota şi care acum lucrează în Los Angeles. El reprezintă simbolul american de normalitate – şi de nemulţumire. După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înţelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viaţă.

Cod produs: 978-973-1701-95-0 Editura: For You

O parabolă Kyron – Povestea lui Michael Thomas şi a celor şapte îngeri

Această parabolă fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obişnuit, care s-a născut în Minnesota şi care acum lucrează în Los Angeles. El reprezintă simbolul american de normalitate – şi de nemulţumire. După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înţelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viaţă. Michael răspunde că, de fapt, el vrea să meargă… ACASĂ!

Pentru a ajunge la destinaţia lui finală, Michael trebuie să treacă mai întâi printr-o serie de aventuri şi de încercări, într-un ţinut uluitor, plin de fiinţe angelice, de învăţători înţelepţi şi chiar de entităţi sinistre.             Căutarea lui Michael este una emoţională, distractivă şi care inspiră veneraţie – o călătorie pe care nu prea şi-ar fi putut-o imagina.

Călătorește cu Michael Thomas în drumul său metafizic spre Acasă… Este o călătorie minunată, memorabilă, care va rămâne cu tine pentru totdeauna!

Autor: Lee Carroll
Data apariției (RO): 2011
Data primei publicări: 1 Ian. 1997
Nr. pagini: 270
Format: 14 x20 cm
Copertă: Necartonată
Titlu original: The Journey Home

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie