Livrare 13.98 lei și gratuit în Sibiu.
-60%
Am supravietuit invaziei naziste, 1944

Am supravietuit invaziei naziste, 1944

Lauren Tarshis
Stoc epuizat
19,90 lei (-60%) 7,96 lei

Volumele din această colecție s-au vândut până acum în peste 10 milioane de exemplare și au fost incluse de New York Times și USA Today în topul celor mai bine vândute cărți. 

Cod produs: 9789731497129 Editura: Gama Rasfoieste:

Într-un ghetou de evrei, Max Rosen și sora lui, Zena, încearcă din răsputeri să supraviețuiască, după ce tatăl le-a fost deportat de naziști. Frații reușesc să ia cu ei puține provizii și să evadeze în pădurea din apropiere, scăpând ca prin urechile acului de soldații germani. Max și Zena ajung în tabăra unor luptători din mișcarea de rezistență. Dar, nu peste multă vreme, începe bombardamentul.

Ce simte un copil care e martor la erupția Vezuviului, la scufundarea Titanicului sau la îngrozitoarele bombardamente din cel de-al Doilea Război Mondial?

Cum se poate apăra de un uragan nimicitor, de colții unui rechin ucigaș sau de un cutremur catastrofal? Încercând să găsească răspunsul, scriitoarea Lauren Tarshis a creat Am supraviețuit!, o serie de nuvele de ficțiune istorică despre cele mai mari dezastre din istoria lumii, povestite fiecare de câte un băiat care a supraviețuit tragediei.

Autor: Lauren Tarshis
Anul apariției (RO): 2016
Data primei publicări: 25 Feb. 2014
Nr. pagini: 112
Format: 13,5 x 20 cm
Copertă: Necartonată
Colecție: Am supraviețuit
Titlu original: I Survived the Nazi Invasion, 1944
Vârstă recomandată: 8 - 11 ani

Acorda o nota:

Din aceeasi categorie