Livrare 13,90 lei și gratuit în Sibiu.
Andy Szekely

Andy Szekely

Fondator a două companii profitabile și în creștere (începând din 2001) și al unui ONG specializat în educarea tinerilor lideri ai României (Alpha Leadership, 2008). Creator al comunității AS, care numără peste 250.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely. Creator a două branduri naționale:

  • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală publicate în România (8 cărți și peste 100 de ore de material audio-video). A conceput și livrat 7 programe unicat de training transformațional de dezvoltare personală și leadership bazate pe concepte originale înregistrate la OSIM.

De acest autor: